Telefon: 08-30 34 62

Kundkorg

 
  Din kundkorg är tom.

  Sun Zis krigskonst

  samt Taigongs sex strategier, Simas metoder, Wu Zis krigskonst, Wei Liao Zis krigskonst, Gulstensgubbens tre strategier, Samtal

  Henrik Friman, Ooi Kee Beng, Bengt Pettersson

  Ny upplaga av de åtta kinesiska och klassiska mästerverk om ­krigskonst i en volym.

  Flera av mästerverken har tidigare inte funnits tillgängliga på svenska. Avsikten med boken är att lyfta fram de insikter och kunskaper som genom historien varit vägledande för militära ledare världen över, genom att göra dem tillgängliga för en bredare läsekrets. För alla som har någon form av ledarroll är dessa texter oumbärliga. Vare sig du är aktiv i näringsliv, politik eller föreningsliv så kommer du att öka din förståelse för hur en ledare bör agera efter att ha läst dessa böcker. Samlingen visar på de tidlösa strategiska frågeställningar som varje strateg måste förhålla sig till i sitt arbete.

  Detta är en bok att återkomma till. En enda genomläsning av mäster­verken räcker inte. Läs ett avsnitt i taget, tänk bortom de ofta förrädiskt enkla formuleringarna och fundera över hur idéerna kan tillämpas i situationer som du ställs inför idag. Varje läsning ökar förståelsen och ger större uppskattning av djupet i enkelheten.

  Bandtyp: Häftad

  ISBN: 978-91-7359-181-2

  Språk: Svenska

  Kategori: Filosofi, idéhistoria, teori

  Etiketter: Klassiker

  Utgivning: februari 2022

  Format: 135x215

  Antal sidor: 416

  Lagerstatus: Beställningsvara

  329:-
  Inkl moms och porto
   Antal
  Henrik Friman

  Henrik Friman är fil. dr och ledamot av Kungliga Krigsvetenskapsakademien. Hans forskningsintresse är strategisk ledarskap och management med fokus på strategiskt tänkande och innovationer.Han har publicerat ett flertal artiklar och böcker inom strategiområdet. Sedan 2017 är han vd för IHM Business School.

  Ooi Kee Beng

  Ooi Kee Beng är vd för Penang Institute i Malaysia. Han doktorerade i sinologi vid Stockholm universitet. Han har publicerat rikligt om Malaysisk politik, och hans prisbelönade böcker inkluderar The Reluctant Politician och Continent, Coast, Ocean och In Lieu of Ideology: An Intellectual Biography of Goh Keng Swee.

  Bengt Pettersson

  Bengt Pettersson är fil. dr och forskare i klassiska texter. Han har gjort ingående analyser av referenser till kannibalism som kan hittas i de Dynastiska Historierna, och undervisar vid Stockholms universitet i klassisk kinesiska.


  Stäng

  Logga in

  Glömt lösenord
  Stäng