Telefon: 08-30 34 62

Kundkorg

 
  Din kundkorg är tom.

  Sun Zis krigskonst (pocket)

  Sun Zis krigskonst

  Henrik Friman, Ooi Kee Beng, Bengt Pettersson

  Under 2 500 år har detta ansetts som den bästa boken om ledarskap. Från början var den avsedd som lärobok i krigsfilosofi men idag anses den som en oöverträffad text om ledarskap och problemlösning. Vad du än sysselsätter dig med kan denna gamla bok leda till nya insikter och ­kunskaper om hur du ska bemästra de ­svårigheter du ställs inför.

  Bandtyp: Pocket

  ISBN: 978-91-7359-055-6

  Språk: Svenska

  Kategori: Filosofi, idéhistoria, teori

  Utgivning: juli 2012

  Format: 111x178

  Antal sidor: 104

  Lagerstatus: Finns i lager

  69:-
  Inkl moms och porto
   Antal
  Henrik Friman

  Henrik Friman är fil. dr och ledamot av Kungliga Krigsvetenskapsakademien. Hans forskningsintresse är strategisk ledarskap och management med fokus på strategiskt tänkande och innovationer.Han har publicerat ett flertal artiklar och böcker inom strategiområdet. Sedan 2017 är han vd för IHM Business School.

  Ooi Kee Beng

  Ooi Kee Beng är vd för Penang Institute i Malaysia. Han doktorerade i sinologi vid Stockholm universitet. Han har publicerat rikligt om Malaysisk politik, och hans prisbelönade böcker inkluderar The Reluctant Politician och Continent, Coast, Ocean och In Lieu of Ideology: An Intellectual Biography of Goh Keng Swee.

  Bengt Pettersson

  Bengt Pettersson är fil. dr och forskare i klassiska texter. Han har gjort ingående analyser av referenser till kannibalism som kan hittas i de Dynastiska Historierna, och undervisar vid Stockholms universitet i klassisk kinesiska.


  Stäng

  Logga in

  Glömt lösenord
  Stäng