Telefon: 08-30 34 62

Kundkorg

 
  Din kundkorg är tom.

  Spara mindre – få ut mer

  Tre steg som får dina sparpengar att växa

  Claes Hemberg

  Denna andra upplaga har uppdaterats med hänsyn till nya sparformer och förändringar i pensionssparande. Alla tips på bra fonder har också setts över.

  Dina sparpengar är ditt livs viktigaste affär. Ändå ägnar få ens en timme om året åt sina surt förvärvade slantar. Varför? Under decennier har vi sparare förletts att tro att det är svårt att spara pengar och att vi därför behöver hjälp för att inte förlora dem. Och hjälpen kan vi bara få till priset av höga avgifter. Under tiden som vi tror på detta tjänar hjälpen mera på våra sparpengar än vad vi själva gör. Det behöver inte alls vara svårt att spara. I denna bok får du hjälp med att få upp ögonen för dina pengar och att göra ditt sparande enkelt och billigt istället för svårt och dyrt.

  Bandtyp: Häftad

  ISBN: 978-91-7359-081-5

  Språk: Svenska

  Kategori: Privatekonomi, populärekonomi

  Etiketter: Privatekonomi, sparande

  Utgivning: mars 2015

  Format: 135x210

  Antal sidor: 128

  Lagerstatus: Finns i lager

  129:-
  Inkl moms och porto
   Antal
  Claes Hemberg

  Claes Hemberg har en bakgrund som journalist på en rad svenska dagstidningar men arbetar sedan 1998 som sparekonom på Avanza Bank. I rollen som sparekonom möter han 10000-tals sparare varje år genom föreläsningar, krönikor, bloggar, filmer, brev, chatter med mera. Genom dessa möten har han samlat de erfarenheter som gjort denna bok möjlig. Hösten 2009 gav han ut ”Spara mindre – få ut mer”, en startbok för sparare, som togs emot mycket väl av både läsare och kritiker i radio, tv och tidningar.


  Stäng

  Logga in

  Glömt lösenord
  Stäng