Telefon: 08-30 34 62

Kundkorg

 
  Din kundkorg är tom.

  Uppdrag samverkan

  Om konsten att samarbeta när det gäller

  Monica Hane, Danuta Janina Strandberg , Peter Tillberg, Lotta Victor Tillberg Redaktörer

  Ett effektivt totalförsvar är beroende av väl fungerande samverkan mellan olika aktörer. Idag används begreppet samverkan som ett magiskt ord. I visioner och regelverk beskrivs samverkan både som en nyckel till framgång och en lösning på komplexa problem. Men hur går samverkan till i praktiken?

  I denna bok berättar rutinerade aktörer från totalförsvarets olika delar om sina erfarenheter av samverkan. Här finns konkreta exempel där yrkesverksamma beskriver hur de ställts inför svåra utmaningar, överväganden och beslut inom ramarna för olika former av krishantering.

  Uppdrag samverkan

  Redaktörer: Monica Hane, Danuta Janina Strandberg , Peter Tillberg, Lotta Victor Tillberg

  Bandtyp: Inbunden

  ISBN: 9789189780088

  Språk: Svenska

  Kategori: Försvar och säkerhetspolitik, CSMS

  Utgivning: oktober 2023

  Format: 204x236

  Antal sidor: 279

  Lagerstatus: Finns i lager

  279:-
  Inkl moms och porto
   Antal

  Monica Hane är docent i tillämpad psykologi och hade forskat om sambandet mellan attityder och beteenden och mellan olika aspekter av den organisatoriska arbetsmiljön och ohälsa.

  Läs mer  Peter Tillberg

  Författarfoto: Bild: från KTH

  Peter Tillberg arbetar i Försvarsmakten och på Försvarshögskolan med soldat- och officersutbildning. Peter doktorerar på institutionen för industriell ekonomi och organisation/ITM vid Kungliga Tekniska högskolan. Han är föreståndare vid Centrum för Studier av Militär och Samhälle (CSMS).

  Läs mer


  Lotta Victor Tillberg är filosofie doktor i yrkeskunnande och teknologi (Kungliga Tekniska Högskolan 2007) samt docent i den praktiska kunskapens teori (Södertörns högskola 2015).

  Läs mer


  Stäng

  Logga in

  Glömt lösenord
  Stäng