Telefon: 08-30 34 62

Kundkorg

 
  Din kundkorg är tom.

  Om ungefärligheten i ingenjörsarbete

  Göran Backlund

  En studie av den ingenjörskunskap som inte nämns i traditionell utbildning, men som yrkets själ vilar på.

  Författaren har deltagit i utvecklingen av ett program för lärande för de redan erfarna ingenjörerna – Erfarenhetsutveckling – som bygger på Dialogseminaremetoden.I denna bok redovisas de resultat som kan förväntas för deltagare i programmet, något som också erbjuder ett bidrag till ingenjörsutbildningen.

  Programmet erbjuder en mötesplats mellan teknik och konst, där mötet mellan ingenjörer och Dramatens skådespelare fördjupar kunskapen om ingenjörsyrket: en träningsplats för det analogiska tänkandet.

  Bandtyp: Häftad

  ISBN: 978-91-976272-0-7

  Språk: Svenska

  Kategori: Dialoger Förlag & Metod

  Etiketter: Arbetsliv, Lärande

  Utgivning: januari 2006

  Format: 130x210

  Antal sidor: 293

  Lagerstatus: Beställningsvara

  379:-
  Inkl moms och porto
   Antal
  Göran Backlund

  Fil. dr i Yrkeskunnande och teknologi från KTH, Kungl. Tekniska Högskolan i Stockholm. Ansvarig för affärsutveckling och strategi vid Saab Dynamics och för att underlätta bransch- och akademisamarbetet i Karlskoga-regionen med Örebro universitet. Han försöker också utveckla ny verksamhet i regionen. Han är medlem av fakultetsnämnden (extern branschrepresentant) för ENT (ekonomi, naturvetenskap och teknik) vid Örebro universitet också styrelseledamot i Örebroregionen Science Park AB, som representerar staden Karlskoga. Han är ansvarig för teknikhantering för utvecklingsavdelningen vid Saab Dynamics.


  Stäng

  Logga in

  Glömt lösenord
  Stäng