Sun Zis krigskonst (pocket)

Sun Zis krigskonst

Henrik Friman, Ooi Kee Beng, Bengt Pettersson

Under 2 500 år har detta ansetts som den bästa boken om ledarskap. Från början var den avsedd som lärobok i krigsfilosofi men idag anses den som en oöverträffad text om ledarskap och problemlösning. Vad du än sysselsätter dig med kan denna gamla bok leda till nya insikter och ­kunskaper om hur du ska bemästra de ­svårigheter du ställs inför.

Bandtyp: Pocket

ISBN: 978-91-7359-055-6

Språk: Svenska

Kategori: Filosofi, idéhistoria, teori

Utgivning: juli 2012

Format: 111x178

Antal sidor: 104

Lagerstatus: Finns i lager

60:-
Inkl moms och porto
 Antal

Henrik Friman är fil. dr och ledamot av Kungliga Krigsvetenskapsakademien. Hans forskningsintresse är strategisk ledarskap och management med fokus på strategiskt tänkande och innovationer.Han har publicerat ett flertal artiklar och böcker inom strategiområdet. Sedan 2017 är han vd för IHM Business School.

Ooi Kee Beng är är vd för Penang Institute i Malaysia. Han doktorerade i sinologi vid Stockholm universitet. Han har publicerat rikligt om Malaysisk politik, och hans prisbelönade böcker inkluderar The Reluctant Politician och Continent, Coast, Ocean och In Lieu of Ideology: An Intellectual Biography of Goh Keng Swee.

Bengt Pettersson är fil. dr och forskare i klassiska texter. Han har gjort ingående analyser av referenser till kannibalism som kan hittas i de Dynastiska Historierna, och undervisar vid Stockholms universitet i klassisk kinesiska.


Stäng

Logga in

Glömt lösenord
Stäng