Om ungefärligheten i ingenjörsarbete

Göran Backlund

En studie av den ingenjörskunskap som inte nämns i traditionell utbildning, men som yrkets själ vilar på.

Författaren har deltagit i utvecklingen av ett program för lärande för de redan erfarna ingenjörerna – Erfarenhetsutveckling – som bygger på Dialogseminaremetoden.
I denna bok redovisas de resultat som kan förväntas för deltagare i programmet, något som också erbjuder ett bidrag till ingenjörsutbildningen.


Programmet erbjuder en mötesplats mellan teknik och konst, där mötet mellan ingenjörer och Dramatens skådespelare fördjupar kunskapen om ingenjörsyrket: en träningsplats för det analogiska tänkandet.

Bandtyp: Häftad

ISBN: 978-91-976272-0-7

Språk: Svenska

Kategori: Dialoger Förlag & Metod

Etiketter: Arbetsliv, Lärande

Utgivning: januari 2006

Format: 130x210

Antal sidor: 293

Lagerstatus: Beställningsvara

357:-
Inkl moms och porto
 Antal

Fil. dr i Yrkeskunnande och teknologi från KTH, Kungl. Tekniska Högskolan i Stockholm. Ansvarig för affärsutveckling och strategi vid Saab Dynamics och för att underlätta bransch- och akademisamarbetet i Karlskoga-regionen med Örebro universitet. Han försöker också utveckla ny verksamhet i regionen. Han är medlem av fakultetsnämnden (extern branschrepresentant) för ENT (ekonomi, naturvetenskap och teknik) vid Örebro universitet också styrelseledamot i Örebroregionen Science Park AB, som representerar staden Karlskoga. Han är ansvarig för teknikhantering för utvecklingsavdelningen vid Saab Dynamics.


Stäng

Logga in

Glömt lösenord
Stäng