Telefon: 08-30 34 62

Kundkorg

 
  Din kundkorg är tom.

  Ärligt ledarskap

  Så hjälper du dina medarbetare att prestera bättre

  Robert Fritz

  Ärligt ledarskap beskriver en ny och effektiv metod som radikalt kan förbättra prestationerna och produktiviteten inom nästan alla företag och organisationer. Och detta i princip utan kostnad. Förord av Peter M. Senge, författaren till "Den femte disciplinen", 1990-talets största managementbok.

  Ärligt ledarskap beskriver en ny och effektiv metod som radikalt kan förbättra prestationerna och produktiviteten inom nästan alla företag och organisationer. Och detta i princip utan kostnad. Metoden har utvecklats av organisationskonsulten och den framgångrike författaren Robert Fritz, och bekräftats i praktisk tillämpning av medförfattaren Bruce Bodaken, ordförande och vd för Blue Shield of California. Boken beskriver hur man kan hjälpa människor att möta verkligheten som den är och acceptera sanningen som den ser ut, och därigenom korrigera och lära sig av sina misstag och via en justering av de interna processerna skapa en mer framgångsrik organisation. När ledare förstår och använder sig av denna metod kan de alstra fler toppresterande förmågor, och samtidigt förbättra den egna organisationens kapacitet med mellan 25 och 40 procent. Vid Blue Shield of California har över tusen chefer utbildats i metoden, vilket har gett imponerande och mätbara resultat. Användningen av metoden har hjälpt företaget att bli en av de snabbast växande sjukförsäkringsorganisationerna i Kalifornien. Många andra företag har också börjat använda sig av denna metod med mycket gott resultat. Peter Senge säger i sitt förord: ”Det här är inte bara en bok med några ’bra idéer’. Det är en uppmaning att använda en enkel men omvälvande metod som är avgörande för skapandet av en organisation som verkligen är värd medarbetarnas bästa ansträngningar.”

  Bandtyp: Inbunden

  ISBN: 978-91-7359-008-2

  Språk: Svenska

  Originalspråk: Engelska

  Kategori: Ledarskap

  Etiketter: Arbetsliv, Organisation, Lärande

  Utgivning: augusti 2008

  Format: 135x215

  Antal sidor: 212

  Lagerstatus: Finns i lager

  119:-
  Inkl moms och porto
   Antal
  Robert Fritz

  Författarfoto: IMDB.com

  Robert Fritz (f. 1943) är författare, ledarskapskonsult, kompositör och filmare. Han är känd för att ha utarbetat strukturell analys, hur strukturella relationer påverkar beteenden hos individer och organisationer. Han har skrivit flera böcker bland andra: The Path of Least Resistance.

  Läs mer


  Stäng

  Logga in

  Glömt lösenord
  Stäng