Telefon: 08-30 34 62

Kundkorg

 
  Din kundkorg är tom.

  Hantering av personuppgifter

  Ny EU-lag gäller i Sverige från den 25 maj 2018. Den kallas för Dataskyddsförordningen (förkortas GDPR, General Data Protection Regulation) och ska se till att företag och organisationer hanterar personuppgifter korrekt.

  Santérus Förlag behöver hantera vissa personuppgifter om dig som kund för att vi ska kunna sälja böcker till dig.

  För dem som betalar med kort direkt på hemsidan: namn, postadress, leveransadress, land, e-postadress, däremot inga kortuppgifter då dessa hanteras av PayPal.

  För dem som registrerar sig som kund och betalar mot faktura behöver vi förutom uppgifterna ovan telefonnummer.

  Genom att du lämnar dina personuppgifter till oss så samtycker du till att uppgifterna hanteras och lagras av Santérus Förlag som personuppgiftsansvarig och förvaras säkert. Adressuppgifter delas inte med andra än våra betrodda samarbetspartners för leverans av beställda böcker, kataloger och nyhetsbrev. Inga personuppgifter delas med tredje part.

  Du har rätt enligt art. 15 i Dataskyddsförordningen att utan kostnad, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig vi behandlar och hur vi hanterar dessa. Du har också rätt att enligt art. 16 i Dataskyddsförordningen begära rättelse i fråga om personuppgifter vi behandlar om dig.

  Vidare har du enligt art. 17 i Dataskyddsförordningen rätt att begära radering av dina uppgifter i vårt system – under förutsättning att uppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål de har samlats in och behandlats.

  Stäng

  Logga in

  Glömt lösenord
  Stäng